miércoles, 9 de noviembre de 2011

1. Fes una entrada lliure. Parla sobre el que vulguis, el tema que més t'interessi o no. Siguès original. L'entrada que més m'agradi, per la seva originalitat, dedicació i correcció serà premiada. Au, a pensarrrr...












Neymar Santos es va unir el 2003 i, finalment, va fer el seu debut amb el primer equip, sis anys després de 17 anys, el 7 de març de 2009 a una victòria per 2-1 davant Oest . Ell va fer una altra aparició la setmana següent contra el Mogi Mirim , en què va anotar el seu primer gol per al Sants. El 11 d'abril, en el 2009 Campionat Paulista semifinal d'anada contra el Palmeiras , Neymar va anotar el gol decisiu en la victòria per 2-1 en el Estádio Vila Belmiro.En l' últim però Sants va patir una derrota total per 4-2 davant Corinthians . 
El 15 d'abril de 2010, Neymar va anotar sis gols per al Sants en una ruta de 8-1 Guaraní a la ronda dels 16 de la Copa del Brasil . Després de la Paulista 2010 Campionat en què Neymar va anotar 14 gols en 19 partits, el club es va coronar campió després de vèncer 5-5 global a Santo André a la final .Neymar se li va donar posteriorment el premi al millor jugador de la competència. 
Neymar les actuacions de Santos han comparat als ídols brasilers, com Robinho i Pelé .Al juny de 2010, Santos va rebutjar una £ 12.000.000 oferta de Anglès Premier League l'equip West Ham United pels seus serveis.d'interès Neymar també ha atret de clubs com el Manchester United ,AC Milan , Inter ,Reial Madrid ,Chelsea i la Juventus , amb el Reial Madrid, fins i tot anant tan lluny com per afirmar que s'havia signat un acord de contracte d'adhesió amb agent de Neymar, Renato Rodrigues, que Santos ferventment negat.Després d'això, Santos va posar un preu € 30 milions en el cap del jugador, i lligat Neymar per un contracte de durada nou fins a desembre de 2014. es Neymar va dir que no creia que era el moment de sortir de Sants, i que es va centrar per complet en el seu actual club,  No obstant això, Renato Rodrigues va insistir que el davanter del Santos no vol quedar al seu país natal, Brasil . 
El 30 de novembre de 2010, Santos va vendre els interessos del 5% en les taxes de transferència futura rebre a un grup inversor, Terceira Estrela Investimentos SA (TEISA), de 3.549.900 (€ 1.500.000).Grup de DIS (filial de Sonda Group, una Brasil cadena de supermercats), soci d'inversió de Sants en els últims anys, va comprar el 40% dels drets esportius de la família de Neymar el 2009. 
Neymar va anotar sis gols a Santos córrer a la Final Copa Libertadores 2011 , empatant de màxim golejador en tercer lloc, com l'objectiu decisiu de victòria de Santos 4-3 sobre el conjunt de Turó Porteño en les semifinals.  En els dos- potes final, Santos s'enfronta costat uruguaià CA Peñarol i va treure el partit d'anada 0-0 a Montevideo . A casa, en el partit de tornada, Neymar va obrir el marcador al minut 46 que Santos es va mantenir per a la victòria per 2-1 i Neymar L'home va guanyar els honors del partit. La victòria va portar Sants seva primera Copa Libertadores triomf des de 1963, quan la llegenda brasilera Pelé jugava per al club.
El 9 de novembre de 2011, Neymar i Santos van acordar una extensió de contracte a veure el jugador romandre amb el club fins després de la Copa del Món 2014 al Brasil. L'acord hauria augmentat els salaris Neymar en un 50%, als nivells que els millors clubs europeus se li paga.

4 comentarios:

  1. Estaa bn la entrada lo que la proxima vez az tu el escrito no internet!!!!

    ResponderEliminar
  2. Em pareix molt bé que t'agradi tant aquest fubolista.

    ResponderEliminar
  3. Esta muy bien pero es más bueno el Alexander Hleb...jajaXD

    ResponderEliminar
  4. Cagondena Manu, si tot t'interesés com en Neymar aquest saps que t'anirien de bé ses coses!!

    ResponderEliminar